skip to Main Content

Het ontwerp van uw tuin

Klein TuinDesign ontwerpt tuinen voor een rijtjeswoning tot vrijstaande villa’s en bedrijfspanden. Bij het maken van een tuinontwerp slaan we in een eerste gesprek een aantal piketpaaltjes. Daarbinnen wordt het ontwerp gemaakt. De basis voor een succesvol tuindesign ligt in de eenheid tussen woning en tuin. Andere zaken die een belangrijke rol spelen zijn de ligging van zowel de woning als de tuin, wensen wat betreft onderhoud, de bloeiperiode van beplanting en uiteraard ook de stijl van de tuin. Deze aspecten van het tuinontwerp zullen tijdens het gesprek worden besproken.

De stijl waarin Klein Tuindesign werkt is divers. Moderne, strak aangelegde tuinen worden afgewisseld met romantische tuinontwerpen. Om hiervan een indruk te krijgen, kijkt u in de portfolio met opgeleverde tuinen.

Van ontwerp naar aanleg

Als het ontwerp klaar is en door u goedgekeurd, beginnen wij met de aanleg van uw tuin. Een ontwerp vakkundig aanleggen vraagt een grondige voorbereiding. Tijdens de aanleg van uw tuin, zal er regelmatig overleg zijn waardoor u betrokken blijft in het proces. Door de jarenlange ervaring van Klein TuinDesign, de aanleg van uw tuin in goede handen. Met behulp van gediplomeerde vakmensen, goed materiaal en passie voor ons vak, brengen wij het ontwerp tot werkelijkheid. Ook vijvers, veranda’s, pergola’s, beregeningsinstallaties en dergelijke worden door Klein TuinDesign vakkundig aangelegd.

Het onderhoud van uw tuin

Onderhoud is van groot belang voor de beplanting in uw tuin. Door goed onderhoud wordt de groei en bloei van de beplanting bevorderd. Klein TuinDesign heeft veel tuinen in onderhoud van zowel particulieren als ook bedrijven. Het onderhoud van uw tuin wordt meestal uitgevoerd op basis van een onderhoudscontract.

Klein Tuindesign voert ook groot onderhoud uit, zoals het snoeien van bomen. Met gecertificeerd materieel gaan wij op een veilige en professionele wijze te werk. Bent u benieuwd wat een onderhoudscontract voor u inhoudt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, ook als het gaat om eenmalig onderhoud.

Back To Top